Partners

Voor het uitvoeren van alle webhosting diensten werkt bHosted samen met de volgende partijen:

SIDN

Als deelnemer van de SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) voert bHosted de .nl domeinnaamregistraties rechtstreeks bij de beheerder van de .nl domeinen uit. Hierdoor zijn nieuwe domeinregistraties via bHosted binnen enkele minuten na aanvraag al vastgelegd.

SIDN deelnemer
 

DNS.be

.be Domeinen worden door bHosted rechtstreeks bij DNS.be, de beheerder van alle .be domeinen, vastgelegd. Dit is mogelijk doordat bHosted lid is van DNS.be.

DNS.be deelnemer

EURid

Ook .eu domeinen kunnen direct geregistreerd worden bij de uitgevende partij, aangezien bHosted lid is van EURid.

EURid deelnemer
 

RIPE NCC

Als lid van RIPE ncc heeft bHosted eigen IP adressen. Dit maakt bHosted onafhankelijk van het datacentrum waar de apparatuur van bHosted is geplaatst.

RIPE member

Ter controle van de kwaliteit van alle webhosting diensten is bHosted aangemeld bij de volgende partijen:

 

The Green Web Foundation

Deze partij controleert of de webhosting provider haar klanten host op een milieu vriendelijke wijze. Dit kan zijn door energie beperkende werkwijze, en/of het compenseren van de CO2 uitstoot door het planten van bomen. Ook volgens deze foundation worden de bHosted diensten op een milieu vriendelijke manier gehost door voldoende compensatie en toepassing van energie beperkende maatregelen.

Cleanbits
 

ISP gedragscode

Bij ISP gedragscode kunnen klanten van providers hun ervaringen met webhosting providers plaatsen. De website is onafhankelijk en beoordeeld onpartijdig bij geschillen tussen de plaatser van een ervaring en de webhosting provider. Tevens hebben zij een gedragscode opgesteld waar webhosting providers zich aan moeten houden, om het ISP gedragscode logo te mogen voeren.

ISPgids gedragscode
 

Webhosting Stuff

Webhosting Stuff is de engelstalige tegenhanger van ISP gedragscode. Ook zij verzamelen als onafhankelijke partij ervaringen met webhosting providers en staan garant voor de naleving van de door hen opgestelde gedragscode voor webhosting providers.

Webhostingstuff

Voor de afhandeling van betalingen kan er gebruik worden gemaakt van de volgende betaalmethoden:

 

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode binnen Nederland en daarmee ook het beste geaccepteerd door consumenten. Uiteraard ondersteund ook bHosted deze betaalmethode.

iDeal betaalmethode

PayPal

PayPal verzocht de betaalmethode voor creditcards. Het creƫert een viruele bankrekening. Het heeft als voordeel dat de winkel het creditcard nummer niet te zien krijgt. Deze is alleen bij PayPal bekend.

PayPal betaalmethode

Bancontact Mister Cash

De meest gebruikte betaalmethode binnen Belgiƫ. Uiteraard ondersteund ook bHosted deze betaalmethode.

Bancontact betaalmethode
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Chat: Live
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
Actuele status
Er zijn op dit moment geen meldingen.