Sitebuilder

Introductie van de website builder

Baas zijn over je eigen professionele site, letterlijk en figuurlijk? Met de online sitebuilder (website builder of website maker) van bHosted.nl kun je zelf op eenvoudige, snelle en vooral zeer betaalbare wijze een professionele website of webshop maken. En dat niet alleen op een gewone computer of laptop, maar ook op je tablet of smartphone! Het bijwerken van je website - inclusief het bewerken van foto's en andere afbeeldingen - is kinderspel met de online sitebuilder.

Moderne vormgeving, ook onder de motorkap

Of iemand je website nou bekijkt met een gewone computer, laptop, tablet of een smartphone, het ziet er altijd goed uit. Dat komt omdat de templates (in het Nederlands: sjablonen) responsive zijn, wat zoveel betekent als dat de site zich aanpast aan het beeldscherm waarmee de bezoeker van je website bekijkt.

Grote webshop, kleine webshop, bloggen, foto galerij, PayPal

Het kan allemaal! Wil je een eenvoudig te beheren webshop met veel producten? Dat kan. Maar ook als je slechts enkele producten wilt verkopen, is onze sitebuilder de perfecte oplossing. PayPal integratie is standaard, maar je kan eenvoudig andere betaalmogelijkheden koppelen. Voorts is het mogelijk om een koppeling te maken met Google Analytics, Dropbox, YouTube, Facebook, LinkedIN en Twitter!

Binnen de sitebuilder is er de keuze tussen vele templates. Deze templates passen zich aan voor het optimaal kunnen bekijken op een computerscherm, tablet of smart phone. Hieronder een aantal voorbeelden van deze templates.


Overtuigd?

Ga naar het overzicht en kijk welk pakket het beste bij je past.

4 verschillende sitebuilders

Free

Dit is het testpakket waarmee je kosteloos een testpagina kunt maken, om de werking van het systeem gedurende 14 dagen uit te proberen. Bevalt het? Dan kun je eenvoudig upgraden naar een van onderstaande pakketten!

Basic

Dit is een uitstekende optie voor een zogeheten brochure website. Hiermee kun je tot 10 pagina's maken, inclusief een blog, contact formulier, Youtube filmpjes, foto galerij en/of Google Maps kaart. Je kunt het template (sjabloon) helemaal naar uw hand zetten.

Webshop

Met dit pakket kun je een site maken met geïntegreerde webshop tot 10 producten (inclusief voorraadbeheer en order status overzicht!), met een onbeperkt aantal pagina's. Het is heel eenvoudig om foto's van je producten te uploaden en productomschrijvingen bij te werken.

Pro

Voor wie een professionele webshop met meer dan 10 producten wil maken, is dit een ideale oplossing. Je kunt hier een onbeperkt aantal producten in zetten en beheren, inclusief voorraadbeheer!

Vergelijk de sitebuilder pakketten

  Free Basic Webshop Pro
Aantal pagina's 1 10 Onbeperkt Onbeperkt
Webruimte 100MB 250MB 1GB 1GB
Stockfoto's 3 5 5 10
Webshop        
Aantal producten - - 10 Onbeperkt
Voorraadbeheer        
HTTPS / SSL        
 
Responsive templates        
Blog        
Slide show        
Foto galarie        
Google analytics        
Google maps        
Paypal betaling/donatie        
Dropbox        
 
Image Editor        
Template editor        
 
Youtube        
Facebook        
Tweets        
LinkedIn        
 
Prijs per maand - € 6,00 € 9,00 € 15,00
Looptijd 14 dagen Maand of jaar Maand of jaar Maand of jaar
Automatisch verlengen        
 
 
 
De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Telegram: bHosted.nl