Domein parkeren

Domeinnaam parking pakketDenk je aan een mooie domeinnaam voor je nieuwe project of bedrijf? Of wil je je thuisnetwerk bereikbaar eenvoudig maken vanaf het internet? Of een website bereikbaar maken via meerdere domeinnamen?

Het domeinparking pakket biedt de mogelijkheid om makkelijk en snel domeinnamen vast te leggen, zonder kosten te maken voor mailadressen en/of webhosting. De enige kosten voor het parkeren zijn de domeinregistratiekosten.

Indien je in de toekomst e-mail adressen of een website nodig hebt, dan kan het domeinparking pakket omgezet worden in een e-mail only of een webhostingpakket.

URL Forwarding

Met behulp van URL forwarding kan je de domeinnaam laten doorsturen naar bijvoorbeeld twitter, facebook of linkedin pagina. Je hebt daarbij de keuze of de domeinnaam in de adresbalk moet blijven staan of niet.

DNS editor

Door het aanpassen van het zogenaamde MX record met de DNS editor is het mogelijk om de mail voor de domeinnaam direct op een externe mailserver af te laten leveren.

Dynamic DNS

Veel internet aanbieders garanderen niet dat het IP adres van je internet aansluiting altijd het zelfde blijft. Toch wil je je foto's of documenten die achter je internet aansluiting staan, altijd kunnen openen. Hiervoor is het Dynamic DNS protocol uitgevonden. Met behulp van dit protocol kan je altijd met bijvoorbeeld thuis.je-domein.nl je thuisnetwerk bereiken, zonder je zorgen te maken over een IP wijziging.

Functionaliteit

Via het controle paneel heb je toegang tot de volgende mogelijkheden:

Eerst kijken of je domeinnaam nog vrij is...?

Wil je toch eerst even kijken of je een geschikte domeinnaam kan vinden? Zoek 'm op en kijk of deze nog vrij is.

De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Telegram: bHosted.nl