Dedicated server

Dedicated managed server

Met de hosting van een dedicated managed server heeft u de snelheid en flexibiliteit van een eigen server, maar niet het onderhoud. Dit doen wij voor u. Kennis van Linux, web- en/of mailservers hoeft u dus niet in huis te hebben of te halen.

Eenvoudige aanpassingen aan de Linux dedicated server kunt u zelf uitvoeren met behulp van het controle paneel: aanmaken databases, onderhouden van e-mail adressen, resetten van wachtwoorden, aanpassen DNS records, etc.. Dit is niet anders dan met een webhosting account. Diepgaande aanpassingen doen wij voor u. U kunt zich dus volledig richten op uw core business zonder zorgen te hoeven maken over uw server.

De specificaties van de server zijn afhankelijk van uw eisen. Samen met u wordt op basis daarvan bepaald welke server het meest geschikt is. Hierbij wordt dus rekening gehouden met uw huidige eisen, maar ook met eventuele toekomstige groei.

Prijzen van dedicated managed servers zijn afhankelijk van de specificaties van de server. Bij bHosted beginnen de prijzen bij € 95,00 per maand. Dit is inclusief:

 • Installatie
 • Onderhoud
 • 50GB dataverkeer per maand
 • Huur server
 • 24/7 monitoring van de server op diverse punten

Geïnteresseerd? Voor een passende offerte op basis van uw eisen kunt u contact opnemen met info@bhosted.nl of telefonisch op 020 3118211.

 • Webhosting

  Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

  Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

 • Colocatie

  Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

  Bekijk de colocatie opties

Whatsapp