.nl Control bescherming

Het beschikbaar zijn en blijven van domeinnamen wordt steeds belangrijker. De omzet die er mee gemoeid is bij het beschikbaar blijven van de domeinnaam wordt steeds groter. Het beschermen van je domeinnaam wordt daarmee dus ook steeds belangrijker

Bij de SIDN, beheerder van alle .nl domeinnamen, hebben ze daarom .nl Control geintroduceerd. Met deze dienst wordt een .nl domeinnaam beschermt tegen wijzigingen welke niet zijn goedgekeurd door de eigenaar.

Wijzigen van .nl domeinnaam met .nl Control

Nadat een domeinnaam van de dienst .nl Control is voorzien, moet iedere wijziging schriftelijk worden goedgekeurd door de houder van de domeinnaam. Vanwege het meestal spoedeisende karakter is hierop een uitzondering gemaakt voor het aanpassing van de nameservers.

Meer informatie hierover lees je in de .nl Control brochure.

Indien je na het lezen van de brochure gedetailleerde informatie zoekt, dan zijn er nog de algemene voorwaarden en de beschrijving van de procedure.

Aanvraag .nl Control

De kosten voor de .nl Control dienst is € 45,- per jaar per .nl domeinnaam. Om de aanvraag in gang te zetten, dien je het inschrijf formulier te downloaden, in te vullen, uitprinten en ondertekend op te sturen naar:

bHosted B.V.
Laan van Brabant 26, kantoor 2A03
4701BK Roosendaal

Het is ook mogelijk om het ingevulde en ondertekende formulier te scannen en te mailen naar info@bhosted.nl.

Genoemde prijzen excl. BTW.

De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Telegram: bHosted.nl