Reseller hosting

Met reseller hosting bij bHosted hoef je niet te investeren in eigen hardware: die hebben wij al voor je ingericht en onderhouden wij ook. Je kan er zo gebruik van maken. Op onze DirectAdmin omgeving ziet jouw klant niet dat het bij bHosted draait. De naam van de server is anoniem gemaakt. Indien gewenst krijg je een eigen IP adres. Dat IP adres kunnen we zelfs op jouw naam zetten bij RIPE.

Hostingpakketten

Je maakt zelf hostingpakketten aan binnen jouw DirectAdmin reseller omgeving. Hoeveel webruimte, dataverkeer, e-mail adressen, ftp accounts, enzovoort. Stel het in zoals jij het wilt aanbieden. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de klant geen toegang te bieden en het geheel zelf te onderhouden.

Alle reseller hosting pakketten maken gebruik van onze backup oplossing, welke zeer frequent backups maakt. Er worden ieder uur backups bewaart van de laatste 12 uur, dagelijkse backups van de laatste week, wekelijkse backups van de laatste maand, maandelijkse backups van het laatste jaar, en 1 jaarlijkse backup van eind december. Mocht je klant of jij per ongeluk een fout maken, dan kan er eenvoudig via het controle paneel een backup terug gezet worden door de reseller.

Domeinregistratie

Domeinnaamregistraties kun je uiteraard ook via bHosted regelen. Voor afname van meerdere domeinen hanteren wij staffelkortingen die bij grotere aantallen behoorlijk op kunnen lopen.

Webdesigners

Reseller hosting is zeer geschikt voor Webdesigners die zelf hun hosting willen doen. In de standaard pakketten is het bij bHosted ook mogelijk om meerdere domeinnamen met websites onder te brengen, alleen worden alle websites dan onder 1 account gehost. Het nadeel hiervan is dat de websites op server niveau niet gescheiden zijn.

DirectAdmin

Binnen DirectAdmin krijg je als reseller de mogelijk om jouw klant te ondersteunen met het aanmaken van bijvoorbeeld e-mail adressen of het instellen van een SSL certificaat. Met één login en wachtwoord kan je een lijst opvragen van alle klant accounts en doorklikken naar het controle paneel van 'n klant.

Er is ondersteuning voor Let's Encrypt, maar ook betaalde SSL certificaten kunnen zonder problemen worden aangevraagd en geïnstalleerd. De klant heeft toegang tot Installatron, zodat Wordpress of een van de vele andere scripts met de druk op een knop geplaatst worden.

Als wilt weten hoe DirectAdmin er uitziet, kijk dan naar de User of Reseller demo's op de DirectAdmin website. Hou er rekening mee dat onze DirectAdmin omgeving meer functies bevat, zoals bijvoorbeeld Installatron.

Ondersteuning

Mocht je van een klant een vraag krijgen waar je zelf niet direct uitkomt? Onze helpdesk pagina staat tot je beschikking, maar ook kan je vragen stellen aan onze helpdesk per e-mail, telefoon, whatsapp, twitter, facebook chat of live via de bHosted website.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met bHosted, zodat we je een gepaste offerte kunnen doen en met je mee kunnen denken over jouw gewenste omgeving.

De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Chat: Live
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
De status van de webhosting diensten van webhoster bHosted
Actuele status
Er zijn op dit moment geen meldingen.