.NL Domein registratie

Leg uw .NL domeinnaam registratie vast via bHosted voor maar € 13.00 per jaar, uw betrouwbare partner voor de registratie van vele extensies. Controleer hieronder of de gewenste .NL domeinnaam nog beschikbaar is en bestel direct. Uw .NL domeinregistratie wordt real-time vastgelegd en u kan binnen enkele minuten al aan de slag.

Controleer uw nederlandse domeinnaam

Vul hieronder de nederlandse domeinnaam in die u wilt vastleggen. U ziet direct of deze nog vrij is voor registratie.

Andere domeinnaamregistraties

Naast .nl domeinnaam registraties kan bHosted ook .com, .eu, .be en vele andere domeinnaam extensies registreren.

Verhuisprocedure .nl domeinnamen

Hieronder een korte beschrijving van de verhuisprocedure voor een .nl domeinnaam

  1. Vraag token op bij de huidige provider
  2. Lever het token in bij de nieuwe provider
  3. Nieuwe provider vraagt de verhuizing aan
  4. De DNS servers worden aangepast

De aanpassing van de DNS servers wordt daadwerkelijk van kracht na de .nl zonefile. Dit gebeurt iedere 30 minuten: Om 0:00, 0:30, 1:00, ... De verhuizing is dus administratief direct verwerkt, maar technisch gezien pas na de update van de .nl zonefile.

Drop catching

Voor onder andere .nl domeinnamen heeft bHosted de mogelijkheid om domeinnanen die zijn opgezegd, direkt bij vrijgave te registreren. Dit wordt ook wel Drop & catch genoemd. Als bij controle van de domeinnaam de status Quarantaine wordt gegeven, dan komt de domeinnaam dus spoedig vrij. U kunt zich dan inschrijven voor de domeinnaam en zal bHosted proberen de domeinnaam voor u vast te leggen. Er wordt automatisch een bericht gestuurd als het domein voor u is vastgelegd.

SIDN

bHosted is lid van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, afgekort tot SIDN. Deze stichting beheert sinds 1996 de .nl zonefile en daarmee dus alle .nl domeinnamen. Zij zijn verantwoordelijk voor de techniek achter het bereikbaar zijn van de .nl domeinen en voorkomen dat er niet een .nl domein twee maal geregistreerd wordt.

De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Telegram: bHosted.nl