Meerdere domeinen

meerdere domeinen

Bij bHosted is het mogelijk om binnen een hostingpakket meerdere domeinnamen tegelijk te registreren. Dit kan direct bij aanschaf van het hostingpakket, of later als er behoefte ontstaat aan nieuwe domeinnamen.

De configuratie van de meerdere domeinen is flexibel:

 • Gescheiden van elkaar met aparte websites en mailboxen
 • Domeinnaam met aliassen en gedeelde mailboxen

Standaard worden de domeinnamen volledig gescheiden van elkaar ingesteld, maar op verzoek is dus ook de variant met een domeinnaam met aliassen mogelijk. Een veel voorkomend voorbeeld van deze laatste is dat een bedrijf het domein bedrijfsnaam.com heeft geregistreerd, en naar dit domein bedrijfsnaam.nl, bedrijfsnaam.eu, etc. laat wijzen.

In het geval van een alias kan ook de mail die naar het alias domein wordt gestuurd, afgeleverd worden in de zelfde mailboxen als het hoofddomein. Dit is efficiënt en makkelijker in onderhoud. Er hoeft maar 1 set mailboxen te worden onderhoud.

Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van bovenstaande in te laten stellen door de helpdesk.

Registreer direct meerdere domeinen of neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact op met de helpdesk.

 • Webhosting

  Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

  Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

 • Colocatie

  Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

  Bekijk de colocatie opties

Whatsapp