CMS hosting met Installatron

rackspace

CMS systeem

Met behulp van een CMS systeem (CMS = Content Management Systeem), zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Typo3 of CMS Made Simple, is een website te onderhouden zonder extra programma's. Met een webbrowser kan je inloggen op het systeem met een login en wachtwoord, waarna je de mogelijkheid krijgt om pagina's aan te maken, te onderhouden en te verwijderen.

De installatie van een CMS systeem kan zonder problemen bij bHosted. Met behulp van Installatron kies je een van de vele scripts. Installatron vraagt om een aantal basis gegevens en zal vervolgens de nieuwste versie van het gekozen script installeren. Je ontvangt daarna een overzichtelijk mailtje met alle benodigde gegevens.

Indien gewenst is het uiteraard ook mogelijk om het gewenste CMS systeem zelf te uploaden.

Wordpress

WordPress hosting

Het WordPress CMS systeem is van origine een systeem om blogs mee te publiceren, maar is uitgegroeid tot een volwaardig CMS systeem. Er zijn ook vele plugins voor geschreven, waarmee bijvoorbeeld foto galleries zijn te onderhouden. Ook webshops zijn eenvoudig realiseerbaar met Wordpress.

WordPress is een eenvoudig CMS systeem dat snel geïnstalleerd is. De gemiddelde webmaster zal dit systeem snel onder de knie hebben en mooie websites online kunnen zetten. Dit mede dankzij de vele templates die beschikbaar zijn en vanuit WordPress zelf geïnstalleerd kunnen worden.

Joomla

Joomla hosting

In vergelijking tot WordPress is Joomla lastiger om onder de knie te krijgen. Daarentegen is het CMS systeem wel uitgebreider en meer geschikt voor grote websites met veel interactieve functionaliteit. Zoals gezegd vereist het meer kennis van de beheerder om dit CMS systeem te installeren en te onderhouden.

typo3

Drupal hosting

Qua eenvoud van beheer valt Drupal tussen WordPress en Joomla. Ook voor Drupal zijn vele templates te downloaden en er zit een grote community achter voor support en verdere ontwikkeling. Ook grote organisaties gebruiken vaak Drupal voor onderhoud van hun druk bezochte websites.

cmsms

CMS Made Simple hosting

CMS Made Simple is eenvoudig in opzet en flexibel. Het is eenvoudig genoeg voor het opzetten van een familie website en volwassen genoeg voor grote websites met veel bezoekers.

typo3

Typo3 hosting

Typo3 is een groot CMS systeem, waarbij het voordeel is dat er eenvoudig meertalige websites mee online gezet kunnen worden. Ook voor dit CMS systeem zijn vele uitbreiding beschikbaar. Voor het opzetten en onderhouden van dit systeem is wel enige kennis nodig bij de webmaster.

magento

Magento hosting

Magento is geen eigenlijk CMS systeem, maar een ecommerce pakket met zeer vele mogelijkheden. Voor een eenvoudige webwinkel is het pakket te uitgebreid, maar als er grote groei verwacht wordt of veel artikelen met veel kenmerken verkocht gaan worden, dan is dit het pakket om te gebruiken. Het kan bij bHosted zonder problemen geïnstalleerd worden.

De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Telegram: bHosted.nl