CMS hosting

rackspace

CMS systeem

Met behulp van een CMS systeem, zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Typo3 of CMS Made Simple, is een website te onderhouden zonder extra programma's. Met een webbrowser kunt u inloggen op het systeem met een login en wachtwoord, waarna u de mogelijkheid krijgt om pagina's aan te maken, te onderhouden en te verwijderen.

De installatie van een CMS systeem kan zonder problemen bij bHosted. Bij sommige webhosting providers moeten er rechten aangepast worden, maar dat is bij bHosted niet nodig. Het CMS draait onder uw eigen login. Het CMS kunt u uploaden en de verdere installatie van het CMS systeem verloopt zonder problemen.

Mocht u er bij het installeren van het CMS systeem niet uit komen, dan kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk. Wij helpen u graag verder.

Hieronder een aantal CMS systemen, welke gratis beschikbaar zijn en eenvoudig gedownload kunnen worden. Achter al deze CMS systemen zit een grote gemeenschap voor support en verdere ontwikkeling.

Wordpress

WordPress hosting

Het WordPress CMS systeem is van origine een systeem om blogs mee te publiceren, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig CMS systeem. Inmiddels zijn er ook vele plugins voor geschreven, waarmee bijvoorbeeld foto galleries zijn te onderhouden.

WordPress is een eenvoudig CMS systeem dat snel geïnstalleerd is. De gemiddelde webmaster zal dit systeem snel onder de knie hebben en mooie websites online kunnen zetten. Dit mede dankzij de vele templates die beschikbaar zijn en vanuit WordPress zelf geïnstalleerd kunnen worden.

Joomla

Joomla hosting

In vergelijking tot WordPress is Joomla lastiger om onder de knie te krijgen. Daarentegen is het CMS systeem wel uitgebreider en meer geschikt voor grote websites met veel interactieve functionaliteit. Zoals gezegd vereist het meer kennis van de beheerder om dit CMS systeem te installeren en te onderhouden.

typo3

Drupal hosting

Qua eenvoud van beheer valt Drupal tussen WordPress en Joomla. Ook voor Drupal zijn vele templates te downloaden en er zit een grote community achter voor support en verdere ontwikkeling. Ook grote organisaties gebruiken vaak Drupal voor onderhoud van hun druk bezochte websites.

cmsms

CMS Made Simple hosting

CMS Made Simple is eenvoudig in opzet en flexibel. Het is eenvoudig genoeg voor het opzetten van een familie website en volwassen genoeg voor grote websites met veel bezoekers.

typo3

Typo3 hosting

Typo3 is een groot CMS systeem, waarbij het voordeel is dat er eenvoudig meertalige websites mee online gezet kunnen worden. Ook voor dit CMS systeem zijn vele uitbreiding beschikbaar. Voor het opzetten en onderhouden van dit systeem is wel enige kennis nodig bij de webmaster.

magento

Magento hosting

Magento is geen eigenlijk CMS systeem, maar een ecommerce pakket met zeer vele mogelijkheden. Voor een eenvoudige webwinkel is het pakket te uitgebreid, maar als er grote groei verwacht wordt of veel artikelen met veel kenmerken verkocht gaan worden, dan is dit het pakket om te gebruiken. Het kan bij bHosted zonder problemen geïnstalleerd worden.

  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp