Domeinnaam hosting

U heeft al een domeinnaam vastgelegd bij een andere provider, maar u zoekt nog naar een goede webhosting provider voor de hosting van uw website en/of mail voor het domein? Dan kunt u dat onderbrengen bij bHosted.

Door bij de registrar wijzigingen aan te (laten) brengen in de DNS configuratie kunt u de domeinnaam naar de servers van bHosted laten wijzen. In het gekozen hostingpakket kunt u dan de website plaatsen en/of de mailboxen aanmaken voor de domeinnaam. Uitgebreide instructies ontvangt u nadat u de domeinnaam heeft aangemeld bij bHosted. Het domein moet namelijk bekend gemaakt worden op de bHosted servers.

Voeg uw domeinnaam toe

Voer hier uw domeinnaam in welke u al geregistreerd hebt via een andere provider.

Tip

Uiteraard is het ook mogelijk om uw domeinnaam te verhuizen naar bHosted via de Domeinnaam verhuizen pagina. Dit maakt het onderhoud van uw domeinnaam eenvoudiger, aangezien de DNS wijzigingen voor subdomeinen en mailboxen dan automatisch voor u gemaakt worden.

  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp