Over bHosted

bHosted staat sinds 2003 voor betrouwbare webhosting en domeinregistratie tegen een scherpe prijs. De websites worden op professionele webservers gehost, welke continu gemonitord worden. Het shared webhosting platform is opgebouwd uit specialistische onderdelen van professionele kwaliteit, waaronder Dell servers en opslagsystemen.

Speciale servers die geconfigureerd zijn om 24 uur per dag, 7 dagen in de week websites te hosten, komen volledig tot hun recht in de datacentra in Steenbergen en Rotterdam. Deze datacentra zijn uitgekozen om hun snelheid en betrouwbaarheid.

Daarnaast is het mogelijk om dedicated servers af te nemen of uw eigen server een colocatie plek te geven in een van de racks van bHosted. In het snelle en betrouwbare netwerk van bHosted komen deze volledig tot hun recht.

Je kan telefonisch contact opnemen, maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. De helpdesk geeft gratis support via e-mail en telefoon, die wij trachten binnen 24 uur te behandelen - op werkdagen, maar vaak ook daarbuiten beantwoorden wij vragen liefst per e-mail.

Bij ons is jouw website of internet dienst in goede handen: bHosted is hét adres voor webhosting, domeinregistratie en colocatie, zowel voor zakelijke als particuliere klanten!

Meer informatie

Meer informatie over de webhosting dienst van bHosted kan je vinden via onderstaande pagina's:

De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Telegram: bHosted.nl