Datacenter Steenbergen

De bHosted servers zijn geplaatst in het datacenter in Steenbergen, welke is ingericht volgens de laatste inzichten op het gebied van koeling.

Servers

Wij maken gebruik van eigen servers, welke geplaatst zijn in het datacenter in Steenbergen. De servers zijn aangesloten op een netwerk met redundant uitgevoerde connecties naar de rest van het internet. Samen met de servers waarin ook de belangrijkste onderdelen dubbel zijn uitgevoerd, geeft dit de garantie voor een zeer hoge beschikbaarheid.

Foto's datacenter

Cooling alley in het datacentrum

Zoals te zien is op bovenstaande foto wordt er gebruik gemaakt van zogenaamde cooling-alley technieken. De koele lucht wordt in de afgesloten ruimte geblazen en door de servers heen gezogen. De vrije ruimte tussen de severs is afgesloten, zodat de koele lucht alleen door de servers heen de ruimte kan verlaten. De warme lucht wordt via de achterkant van de servers weer uitgeblazen en centraal uit de ruimte afgevoerd.

  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp