Server hosting

Het opzetten en onderhouden van een goede omgeving voor uw server(s) is een kostbare zaak: airconditioning, stroomvoorziening, stabiel en snel netwerk zijn belangrijk, maar ook duur. En dan laten we nog buiten beschouwing dat dit allemaal dubbel uitgevoerd dient te worden om het helemaal goed te doen.

Server hosting

Vandaar dat het aan te raden is de hosting van uw server(s) bij een betrouwbaar datacenter onder te brengen, waar deze zaken allemaal geregeld zijn en u er geen omkijken naar heeft. Dat bespaart u veel zorgen, tijd en geld.

bHosted biedt u een datacenter in Zuid Nederland, waar u uw server hosting kunt onder brengen. U krijgt ruimte in een van de 19 inch racks, een of meerdere netwerk aansluitingen, IP adres(sen), en stroom. U zorgt zelf voor de server en de inrichting daarvan, bHosted zorgt voor de rest.

Onder deze voorwaarden kunt u tegen een zeer aantrekkelijk tarief per maand een of meerdere servers in een van onze racks laten hosten.

Specificaties

De volgende voorzieningen krijgt u van ons:

 • 1 x 100Mbit Full-duplex netwerk aansluiting
 • 1 x 230Volt stroomaansluiting
 • IP adres(sen). Uitgifte volgens RIPE regels
 • Server reboot via het controle paneel
 • 24/7 toegang tot uw server

Server specificaties

De server dient aan de onderstaande specificaties te voldoen. Bij afwijkende specificates of extra opties kunt u contact opnemen via info@bhosted.nl om te informeren naar de mogelijkheden.

 • Standaard 19" server
 • Ophanging met een rail

Prijs per server

De prijs per geplaatste server is afhankelijk van het aantal hoogte eenheden (units, afgekort tot U, ong. 4.4cm) dat de server inneemt.

1U rackspace, 250GB data€ 35,- p.m.
2U rackspace, 250GB data€ 45,- p.m.
Per kWh, achteraf per maand€ 0,17
Eenmalige kosten / toegangspas€ 25,-
 • Webhosting

  Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

  Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

 • Colocatie

  Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

  Bekijk de colocatie opties

Whatsapp