Diensten

rackspace

Elke server die in onze colocatie racks wordt geplaatst, wordt geleverd met de volgende diensten:

 • SLA van 99.9% op netwerk- en stroomtoevoer Op uw contract leveren wij standaard een Service Level Agreement van 99,9% op de beschikbaarheid van de netwerkverbinding en de stroomtoevoer. Bij het niet behalen van deze garantie kunt u per direct uw overeenkomst verbreken. Neem voor hogere garanties contact met ons op.
   
 • IP adressen op aanvraag U beschikt over 1 IP adres waarvan u de reverse DNS aan kunt passen. Meer IP adressen zijn kosteloos opvraagbaar indien passend binnen de RIPE regelgeving.
   
 • 1 onafgeknepen 100Mbit verbinding Uw colocatie server of rackspace wordt aangesloten op een van onze switches via een onafgeknepen Fast Ethernet verbinding. U kunt altijd de volle capaciteit van deze verbinding gebruiken.
   
 • Gratis 24/7 toegang tot uw colocatie U kunt tijdens en buiten kantooruren zelfstandig het datacenter betreden voor onderhoud aan uw servers.
   
 • Aansluiting op power switch Uw servers worden aangesloten op een APC Masterswitch, hiermee kunt u de stroomtoevoer van uw server remote beheren. Mocht uw server een reboot nodig hebben dan kunt u dit op ieder gewenst moment zelf doen.
   
 • UPS Stroomvoorziening Alle servers staan aangesloten op een UPS systeem. Er is een maximale belasting toegestaan van 1 Ampere per server. Neem voor servers met een hoger verbruik contact op met onze afdeling verkoop voor de tarieven.
   
 • Gratis gebruik DNS nameservers Met een server in ons netwerk kunt u gratis gebruik maken van onze nameservers, u kunt zelfstandig domeinen opnemen en beheren. Het gaat hierbij om zowel de primary als de secondary DNS server. U kunt A, CNAME, MX, AAAA en TXT records wijzigen, toevoegen en verwijderen via het klanten beheer systeem. Wijzigingen die u doorvoert zijn direct actief op onze nameservers.
   
 • Webhosting

  Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

  Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

 • Colocatie

  Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

  Bekijk de colocatie opties

Whatsapp