Diensten

rackspace

Elke server die in onze colocatie racks wordt geplaatst, wordt geleverd met de volgende diensten:

 • SLA van 99.9% op netwerk- en stroomtoevoer Op je contract leveren wij standaard een Service Level Agreement van 99,9% op de beschikbaarheid van de netwerkverbinding en de stroomtoevoer. Bij het niet behalen van deze garantie kun je per direct de overeenkomst verbreken. Neem voor hogere garanties contact met ons op.
   
 • IP adressen op aanvraag Je beschikt over 1 IP adres waarvan je de reverse DNS aan kunt passen. Meer IP adressen zijn kosteloos opvraagbaar indien passend binnen de RIPE regelgeving.
   
 • 1 onafgeknepen 100Mbit verbinding Je colocatie server of rackspace wordt aangesloten op een van onze switches via een onafgeknepen Fast Ethernet verbinding. Je kunt altijd de volle capaciteit van deze verbinding gebruiken.
   
 • Gratis 24/7 toegang tot uw colocatie Je kunt tijdens en buiten kantooruren zelfstandig het datacenter betreden voor onderhoud aan uw servers.
   
 • Aansluiting op power switch Jouw servers worden aangesloten op een APC Masterswitch, hiermee kun je de stroomtoevoer van je server remote beheren. Mocht je server een reboot nodig hebben dan kun je dit op ieder gewenst moment zelf doen.
   
 • UPS Stroomvoorziening Alle servers staan aangesloten op een UPS systeem. Er is een maximale belasting toegestaan van 1 Ampere per server. Neem voor servers met een hoger verbruik contact op met onze afdeling verkoop voor de tarieven.
   
 • Gratis gebruik DNS nameservers Met een server in ons netwerk kunt u gratis gebruik maken van onze nameservers, je kunt zelfstandig domeinen opnemen en beheren. Het gaat hierbij om zowel de primary als de secondary DNS server. Je kunt A, CNAME, MX, AAAA en TXT records wijzigen, toevoegen en verwijderen via het klanten beheer systeem. Wijzigingen die je doorvoert zijn direct actief op onze nameservers.
   
De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Telegram: bHosted.nl