helpdesk

Helpdesk

bHosted probeert alles zo eenvoudig mogelijk te maken, maar het kan natuurlijk zijn dat u een vraag heeft waarop u het antwoord niet direct kunt vinden. Op deze pagina vindt u een overzicht hoe u uw vraag zo snel beantwoord krijgt, met of zonder hulp van de helpdesk

Doe direct Stap 1 en klik hier voor Antwoorden op Veelgestelde vragen.

1. Veel gestelde vragen

Veel antwoorden op vragen die veel gesteld worden kunt u terug vinden via de keuze Veel gestelde vragen uit het menu. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt, dus hou deze pagina's in de gaten.

2. Het controle paneel

Als u al klant bent bij bHosted, dan zijn veel instellingen met betrekking tot uw account terug te vinden in het controle paneel. Vergeet u niet om na het inloggen door te klikken op de domeinnaam in de middelste kolom? Via die link kunt u de instellingen nalezen voor FTP, Mail en andere onderdelen, gepersonaliseerd op basis van het betreffende domein.

3. Nieuws feeds

Over nieuwe ontwikkelingen en acute problemen binnen bHosted wordt u op de hoogte gehouden via de bHosted status pagina's. Indien u merkt dat er iets niet goed werkt, controleert u dan eerst de status pagina's.

4. Is uw vraag nog niet beantwoord?

Indien uw vraag na het raadplegen van genoemde bronnen nog niet is beantwoord, dan kunt u het beste uw vraag stellen per mail aan de bHosted helpdesk. Vermeld u s.v.p. zo veel mogelijk informatie in uw mail, zoals uw domeinnaam en eventuele foutmelding. Met behulp van deze gegevens kan de helpdesk uw vraag zo snel mogelijk oplossen. Doordat u de gegevens mailt, worden spelfouten uitgesloten. Dit laatste komt regelmatig voor als de vraag per telefoon gesteld wordt.

Indien u aan de telefoon bent met de bHosted helpdesk, klik dan hier om TeamViewer te downloaden..

  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp