smtp relay server

SMTP server

Bij bHosted.nl heeft u de keuze om de uitgaande mailserver van uw provider te kiezen, of de uitgaande mailserver van bHosted.nl. Wij adviseren altijd om die van bHosted.nl te gebruiken, omdat er dan een aantal beveiligingen automatisch worden toegepast. Een van de beveiligingen is DKIM.

SMTP server voor onderweg

Reden om de bHosted.nl SMTP server te kiezen in plaats van die van uw internet provider, is bijvoorbeeld omdat u een laptop gebruikt waarmee u veel onderweg bent. In een dergelijk geval zou iedere keer een andere mailserver ingesteld moeten worden, aangezien de SMTP server van uw internet provider geen mail accepteerd als u niet via uw internet provider op internet aangesloten bent.

SMTP Authenticatie

De bHosted.nl SMTP server is geen open SMTP relay server. Met behulp van SMTP Authenticatie wordt vastgesteld of u klant bent van bHosted.nl en kunt u vanaf iedere internet verbinding mail versturen. De meeste mail programma's, zoals Outlook, Mail en Thunderbird ondersteunen SMTP Authenticatie.

De instellingen voor de uitgaande mailserver van bHosted.nl zijn:

Server: smtp.bhosted.nl
Poort: 465
Protocol: SSL
Gebruikersnaam: Het volledige e-mail adres
Wachtwoord: Het wachtwoord behorende bij het ingevulde e-mail adres

Smarthost

De server van bHosted.nl kunt u ook gebruiken als smarthost voor uw mailserver. Voorwaarde is wel dat de gebruikte mailserver SMTP authenticatie toe staat. Op basis van het IP adres is het niet mogelijk om de bHosted.nl SMTP server als smarthost te gebruiken.

De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Chat: Live
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
De status van de webhosting diensten van webhoster bHosted
Actuele status
Er zijn op dit moment geen meldingen.