domeinregistratie

Domeinregistratie

Om uw website vindbaar te maken op internet is een domeinnaam onmisbaar. Met behulp van een domeinnaam wordt uw website en de infomatie die daar op staat eenvoudig gevonden.

Tevens biedt een domeinnaam u de mogelijkheid om onder deze domeinnaam e-mail adressen aan te maken. Een eigen domeinnaam komt professioneel over bij uw klanten en/of vrienden. Bij een domeinregistratie dienen er wel een aantal stappen doorlopen te worden.

Domeinnaam controleren

Voer uw domeinnaam in en controleer of uw domeinnaam nog vrij is.

Directe registratie

Als deelnemer van de SIDN, EURid en DNS.be legt bHosted .nl, .eu, .be domeinnamen rechtstreeks vast bij de partijen die de domeinnamen uitgeven. Voor de overige domeinnaam aanvragen wordt gebruik gemaakt van gerenomeerde bedrijven, zodat een stabiele domeinnaam gegarandeerd wordt.

De 1e stap

Voorkom vandaag nog dat iemand anders uw domeinnaam registreert en neem de 1e stap. Gebruik onze uitgebreide domeinnaam controle om de beschikbaarheid van uw domeinnaam te controleren en vast te leggen. Ga vervolgens verder met de domeinregistratie.

  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp