.amsterdam domeinen

.Amsterdam Domein registratie

Leg uw .Amsterdam domeinnaam registratie vast via bHosted voor maar € 35.00 per jaar, uw betrouwbare partner voor de registratie van vele extensies.

Controleer hieronder of de gewenste .Amsterdam domeinnaam nog beschikbaar is en bestel direct. Uw .Amsterdam domeinregistratie wordt real-time vastgelegd. De factuur ontvangt u achteraf.Controleer uw .Amsterdam domeinnaam

Vul hieronder de .Amsterdam domeinnaam in die u wilt vastleggen. U ziet direct of deze nog vrij is voor registratie.

Controleer domeinnaam


Andere domeinnaamregistraties

Naast .amsterdam domeinnaam registraties kan bHosted ook .com, .eu, .be en .nl en vele andere domeinnaam extensies registreren.

List

Informatie

.Amsterdam is een nieuwe domeinnnaam, welke in 2015 actief is geworden. Na de registratieperiode voor merkrecht houders zijn .amsterdam domeinen inmiddels te registreren voor iederen.

  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp