Contact via WhatsApp

bHosted.nl is ook bereikbaar via WhatsApp op 06 3900 3920. Voeg bHosted.nl toe aan je contacten op je mobiele telefoon en chat met ons. Tijdens kantooruren zijn we inmiddels zeer goed bereikbaar via WhatsApp. Buiten kantooruren wordt er zo snel mogelijk gereageerd.

Via Whatsapp kunnen vragen gesteld worden door klanten over alle onderwerpen gerelateerd aan bHosted.nl, maar ook als u nog aan het orienteren bent kunt u via dit medium vragen stellen.

Het voordeel van WhatsApp is dat bij technische vragen er eenvoudig screenshots toegestuurd kunnen worden. Die kunnen met de mobiele telefoon gemaakt worden, of met de computer zelf als er gebruik wordt gemaakt van de WhatsApp website.

Houdt u er rekening mee dat bellen via WhatsApp niet ondersteund wordt.

  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp