Auto Updater

Waarom het updaten van je Wordpress belangrijk is

Wist je dat het regelmatig bijwerken van je Wordpress website met de laatste updates heel belangrijk is om je website veilig te houden van hackers en data dieven? Uit onderzoek blijkt dat websites die niet bijgewerkt worden met beveiligingsupdates 30 keer meer kans lopen om gehackt te worden of slachtoffer te worden van data diefstal. Onze Auto Updater dienst werkt je website automatisch bij, zodra er beveiligingsupdates voor Wordpress of Joomla beschikbaar komen.

De nummer 1 reden waarom websites niet bijgewerkt worden

Meer dan 90% van de website beheerders die hun websites niet bijwerken geven als reden dat ze niet weten hoe, geen tijd hebben, of bang zijn dat ze iets in de website kapot maken. Dat betekend dat 9 van de 10 website beheerders WETEN dat ze hun website moeten bijwerken, maar dat niet doen. Als een van deze redenen ook op jou betrekking heeft, dan wees gerust: bHosted heeft een oplossing! Onze Auto Updater dienst werkt de website voor je bij. En het wordt nog mooier: De updates worden snel uitgevoerd, op een tijdstip van de dag dat jij dat wilt, en met de controle dat er niets kapot gaat.

Hoe werkt Auto Updater

Automatisch bijwerken

Nieuwe versies worden direct na vrijgave geïnstalleerd. Auto Updater doet dit automatisch, zodat jij je kan concentreren op andere zaken. Heb je plugins of thema's zelf aangepast of wil je die ene plugin niet bijgewerkt hebben? Auto Updater laat jou kiezen welke onderdelen er wel en niet automatisch bijgewerkt moeten worden.

AI-Powered

Auto Updater gebruikt AI (kunstmatige intelligentie) technieken om de voor en na de update versies te vergelijken voordat de wijzigingen definitief gemaakt worden. Als Auto Updater verschillen constateerd, dan wordt de website niet aangepast. De website beheerder wordt hier direct van op de hoogte gesteld.

Planning

Is het website bezoek op bepaalde momenten hoger dan andere momenten? Geen probleem. Je kan aangeven op welk moment van de dag (of nacht) de nieuwe versie geïinstalleerd moet worden.

Herstellen

In het geval de nieuwe versie voor problemen zorgt binnen je website, dan zorgt Auto Updater er voor dat de wijziging wordt teruggedraaid door het terugzetten van de backup die gemaakt is voor de start van Auto Updater.

Herstel punten

Auto Updater maakt een backup voor iedere keer dat er een nieuwe versie van een onderdeel geïnstalleerd wordt. Dit geeft je de zekerheid dat je website altijd bereikbaar is en niet in een onbereikbare staat wordt achtergelaten na het bijwerken.

Notificaties

Auto Updater stuurt je automatisch e-mailtjes met het resultaat van het bijwerken als deze zijn afgerond. Je krijgt zelfs plaatjes toegestuurd van hoe je website er voor en na de update uit zag. Op die manier kan je ook handmatig controleren of de update goed is afgerond zonder een browser te openen.

Neem het bijwerken van je website serieus

Auto Updater is beschikbaar bij bHosted voor het gereduceerde tarief van € 2,- per maand of € 24,- per jaar. Het up-to-date houden van je website met Auto Updater van bHosted is heel eenvoudig.

De bHosted contactgegevens
CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Chat: Live
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
De status van de webhosting diensten van webhoster bHosted
Actuele status
Er zijn op dit moment geen meldingen.