bHosted feeds

Hieronder de bHosted feed.

RSS feed bHosted status http://status.bhosted.nl/feed/
Via de status feed worden storingen en gepland onderhoud doorgeven, zowel binnen bHosted als bij leveranciers van bHosted.

Feeds van derden

Een aantal belangrijke feeds zijn hier verzameld voor het up to date blijven over patches van veel gebruikte CMS systemen.

RSS feed Joomla Security News Joomla Security News
Een feed die iedereen die een Joomla CMS website heeft draaien, moet volgen. Via deze feed worden de updates bekend gemaakt zodra ze vrij worden gegeven.

RSS feed Wordpress security Wordpress development feed
De development feed van het Wordpress CMS. Via deze feed maken de wordpress ontwikkelaars hun beveiligings updates bekend.

RSS feed Typo3 security Typo3 security feed
Ook van het Typo3 CMS is een aparte feed voor beveiligings issues. Een must voor gebruikers van Typo3.

RSS feed Drupal Drupal security feed
Als laatste de feed voor het Drupal CMS.

Wat is RSS?

RSS is een standaard van tekst opmaken. De standaard maakt het mogelijk dat een computerprogramma de inhoud kan interpreteren. Hierdoor leent RSS zich zeer goed voor het uitwisselen van informatie. Een computer kan het tekstbestand opvragen en aan een gebruiker presenteren.

Wat heb ik nodig voor RSS?

De meest gebruikte toepassing van RSS zijn de zogenoemde RSS-readers. Je hebt deze in alle soorten en maten en voor alle platforms (Mac, Windows en Linux). Ze verzamelen allemaal kopij en geven een overzicht van de content op het web. Daarnaast geven deze programma's je een seintje als er nieuwe informatie op een site verschijnt. Daarnaast zijn er diverse webgebaseerde readers die erg handig zijn om op één plek verschillende RSS-feeds te verzamelen. Een van de bekendse voorbeelden hiervan is Netvibes.

De meest gebruikte RSS-readers

CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Chat: Live
Actuele status
Er zijn op dit moment geen meldingen.