Scant de bHosted.nl mailserver mijn inkomende mail op spam en virussen?

Alle mail die bij bHosted.nl binnen komt, wordt door de mailserver gescant op virussen. Tevens wordt de mail geanalyseerd om te kijken of het spam is. bHosted.nl gebruikt de volgende whitelist: - list.dnswl.org: voorkomt dat uitgaande mailserver van internet provider geblokkeerd worden. Blacklist voor virussen: - virbl.dnsbl.bit.nl: Hierop worden IP adressen gezet die virussen versturen. Deze IP adressen blijven er 24 uur op staan. Blacklist voor spam: - zen.spamhaus.org: Op de spamhaus.org lijst staan de IP adressen waar veel spam van verstuurd wordt. - bl.spamcop.net: Veel wordt al door de spamhaus lijst tegen gehouden, maar de spamcop lijst wordt ook gebruikt. - cbl.abuseat.org: Als laatste nog een abuse lijst. De servers op deze IP adressen zijn veelal gekraakt door hackers.


  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp