Waarom lukt het niet om in te loggen op webmail?

Er kunnen een aantal oorzaken zijn voor het niet kunnen inloggen op webmail: 1. Indien direkt na het inloggen de foutmelding verschijnt dat u niet bent ingelogt, dan kan dit aan het volgende liggen: - Verkeerde gebruikersnaam: U moet het volledige e-mail adres invullen als loginnaam. - Verkeerd wachtwoord: Let op de hoofdletters en kleine letters. - Cookies moeten geaccepteerd worden. Dit kunt u controleren in de Internet opties -> privacy instellingen van Internet Explorer. Let ook op ZoneAlarm. Dit pakket kan ook cookies weigeren. - Er is een probleem met Windows XP en een Alcatel ADSL Speedtouch USB modem. U logt dan wel netjes in, maar de pagina's die getoond zouden moeten worden zijn leeg. 2. Indien u een mail-only of domeinparking account heeft, dan zit er geen webmail mogelijkheid in uw account. U dient hiervoor minimaal het 50Mb pakket te hebben.


  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp