e-Mail account instellen in Outlook Express

Na opening van Outlook Express, kies Tools in de bovenste menu balk en uit het menu accounts. In het geopende windowtje op Add klikken en Mail... selecteren. Vervolgens kan het account daadwerkelijk aangemaakt worden. Display name: Vul hier de naam in zoals die als naam van de afzender meegestuurd wordt in mailtjes. Klik op Next. Incoming mail server: Vul hier mail. in, gevolgd door uw domeinnaam (b.v. mail.uwdomein.nl). Outgoing mail server: Vul hier de smtp server van uw provider in (b.v. smtp.xs4all.nl of mail.planet.nl). Klik op Next. Account name: Het volledige e-mail adres moet hier ingevuld worden (b.v. postmaster@bhosted.nl). Password: Het wachtwoord dat u heeft ontvangen (in geval van de postmaster mailbox) of dat u zelf heeft opgegeven bij het aanmaken van de mailbox. Klik op Next en Finish om het account definitief aan te maken. U kunt nu, als alles goed is ingevuld, met behulp van de Send/Recv knop uw mail ophalen van de server.


  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp