Hoe meld ik mijn website aan bij zoekmachines?

Het vindbaar maken van websites is een vak apart. Het belangrijkste is om links vanuit andere websites naar uw eigen website te krijgen.

U moet hierbij denken aan startpagina.nl. Zoekmachines als Google zijn hier gevoelig voor.

Uiteraard moet u uw pagina ook bij de zoekmachines zelf aanmelden. De manier waarop dit moet gebeuren is altijd te vinden op de website van de zoekmachine's zelf en zal iedere keer weer anders zijn.

Als de website vindbaar is via zoekmachines, dan is het ook belangrijk om met de juiste zoekwoorden gevonden te worden. Dit kan per pagina ingesteld worden met zogenaamde meta tags tussen de head tags bovenin de html pagina.

Het gaat te ver voor deze uitleg om in details te treden, maar meer informatie kunt u uiteraard vinden via de diverse zoekmachines.


  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp