De testpagina wordt getoond nadat ik zelf pagina's heb geupload. Wat moet ik doen?Bij oplevering van een nieuw domein wordt er voor het testen van de correcte werking een testpagina geplaatst. Deze pagina heet index.html.

Indien u zelf b.v. een index.php pagina plaatst, zal toch de index.html getoond worden aangezien deze een hogere prioriteit heeft in de webserver. Verwijder daarom de index.html file nadat u uw eigen pagina's heeft geupload.

Houdt u er tevens rekening mee dat als er geen pagina opgegeven wordt in de browser (b.v. http://www.uwdomein.nl) de webserver in de volgende volgorde zoekt naar de openingspagina: default.htm, default.html, index.htm, index.html en index.php.

Indien bovenstaande niet geen oplossing biedt, kan het ook nog zijn dat de pagina's in een verkeerde directory geplaatst zijn. HTML pagina's dienen in de directory /www/www.uwdomein.nl geplaatst te worden. Zie ook de pagina FTP instellingen in het control panel voor gedetailleerde gegevens voor het uploaden van bestanden.


CONTACT
> e-Mail: info@bhosted.nl
> Facebook: bHosted.nl
> Twitter: @bhostednl
> Chat: Live
Actuele status
Er zijn op dit moment geen meldingen.