Wie of wat is de DROA (Domain Registry of America)

DROA stuurt brieven uit naar onze klanten die een .com, .net of .org domeinnaam hebben geregistreerd met de melding dat deze domeinnaam zal gaan verlopen. Er wordt geadviseerd om de domeinnaam direct via DROA te verlengen.

bHosted.nl verlengt ALTIJD automatisch uw domeinnaam en zal deze nooit laten verlopen zonder toestemming van de klant. Ga daarom niet in op de brief van DROA maar negeer alle berichten van dit bedrijf.

Alle communicatie omtrent uw domeinnaam zal worden gestuurd uit naam van bHosted.nl. Ga daarom nooit in op emails of schrijven van andere bedrijven dan bHosted.nl. Heeft u twijfels over een email of een brief die u heeft gekregen neem dan contact met ons op.

Wanneer u al wel bent ingegaan op de berichten van DROA neem dan contact met ons op, het is eventueel nog mogelijk om deze transactie terug te draaien.

Heeft u een brief van de DROA ontvangen en heeft u hier vragen over, neemt u dan contact op met de helpdesk van bHosted.nl


  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp