Kan ik zelf cronjobs aanmaken via SSH?

Het is niet mogelijk om zelf taken te schedulen. Dit moet aangevraagd worden per mail. De cronjob roept altijd een pagina aan binnen de website. Vermeld bij de aanvraag de volgende gegevens: 1. De URL van de pagina die aangeroepen moet worden 2. De frequentie waarmee de pagina aangeroepen moet worden Indien de pagina afgeschermd moet worden voor aanroepen vanaf buiten, dan dient de pagina in ieder geval open te staan voor aanroepen vanaf IP adressen in de range 94.124.120.*. Als het script in een aparte directory staat, dan kan de gehele directory worden afgeschermt met behulp van een .htaccess file. De .htaccess moet de volgende regels bevatten: Order Deny,Allow Deny from all Allow from 94.124.120. Deze regels voorkomen ook dat het script van uw internet aansluiting aangeroepen kunnen worden. Om dat open te zetten, dienen aparte Allow from regels toegevoegd te worden met het IP adres van uw internet aansluiting.


  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp