Hoe maak ik een extra sub-domain aan?

U logt hier eerst onder in op ons control panel. Nu drukt u op u eigen domain naam waar u een nieuwe e-mail box voor wild aanmaken of wijzigen. Nu druk u op "Subdomeinen" U ziet nu hier alle sub-domainen die nu actief wij u zien. U Drukt nu op het witte envelopje om een sub-domain aan te maken. U vult nu als voorbeeld test in het subdomain zal dan bereikbaar zijn onder test.domainnaam.nl. U geeft aan welke php versie u wilt gebruiken wij raden aan om te kiezen voor PHP5 en u drukt nu op "Opslaan" Het sub-domain is nu actief gemaakt en u kunt vanaf morgen vroeg 6 uur het sub-domain bereiken, u kunt alvast wel u data uploaden met u ftp programma naar www/test.domainnaam.nl


  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp