Hoe maak ik een url forwarding aan waar alles naar 1 adres wordt gestuurd?

U logt hier eerst onder in op ons control panel. Nu drukt u op u eigen domain naam waar u een nieuwe e-mail box voor wild aanmaken of wijzigen. U Drukt nu op "Subdomeinen" U ziet hier nu het www sub-domain staan die gaan we eerst verwijderen. U drukt op de prullenbak om hem te verwijderen. U druk nu op de grote donkeren balk om het sub-domain te verwijderen. Als u dit heeft gedaan Druk u recht op "Domainen" Nu druk u op "URL Forwarding" U drukt nu op het witte envelopje om een nieuwe url forwarding aan te maken. Nu Geeft u het volgende op een sterretje als u wilt dat alles voor .domainnaam.nl wordt doorgestuurd naar de forward als voorbeeld test.domainaanm.nl www.domainnaam.nl enz. U geeft daar onder aan het adres waar het mag uitkomen. U drukt dan op "opslaan". Houdt u er rekening mee dat het 1 uur kan duren voordat de doorsturing te gebruiken is.


  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp