Quota van Mailbox afhalen of bewerken

U logt hier eerst onder in op ons control panel. Nu drukt u op u eigen domain naam waar u een nieuwe e-mail box voor wild aanmaken of wijzigen. U Drukt nu op "Onderhoud Mailboxen" U vult nu hier de gegevens net zo als op het plaatje in maar dan alleen met u eigen domain naam en wachtwoord. U Drukt nu op "E-mail Accounts" U ziet nu een venster voor u met alle e-mail account die u heeft aangemaakt. U Druk nu op het pennetje met papier voor het betreffende account. U vult nu bij "QUOTA" NOQUOTA in voor helemaal geen beperkingen op het e-mail adres of u vult als voorbeeld 5.00 in voor 5MB of voor 10MB 10.0 , Zo kunt u zelf bepalen hoe veel de mailbox mag verbruiken binnen u account.


  • Webhosting

    Webhosting incl. domeinnaam vanaf € 24,- ex BTW per jaar! De domeinregistratie wordt op uw naam uitgevoerd en in 10 minuten kunt u aan de slag met uw nieuwe website.

    Doe de Webhosting wizard of Toon de hostingpakketten

  • Colocatie

    Zoekt u colocatie of rackspace voor één of meerdere servers in een datacentrum in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een stabiel en snel netwerk?

    Bekijk de colocatie opties

Whatsapp