Gebruik je bhosted webhostingpakket als cloudopslag

cloud-savingWil je graag je bestanden eenvoudig kunnen opslaan in de cloud, maar dan wel gebruik maken van je bhosted webhostingpakket? Dat is mogelijk. Op internet zijn twee goede softwareprogramma’s te vinden die je de mogelijkheid geven om je webhostingpakket bij bhosted te gebruiken als een drive op je PC, laptop of Mac.

ExpanDrive
ExpanDrive is software waarmee je eenvoudig een FTP of SFTP verbinding kunt opzetten. Zodra je verbonden bent zal de software een drive aanmaken op je systeem. Deze drive functioneert op dezelfde manier als bijvoorbeeld een aangesloten externe harde schijf of USB-stick. ExpanDrive is ten opzichte van WebDrive soms wel wat langzaam in gebruik. ExpanDrive is onlangs vernieuwd en heeft een gebruiksvriendelijkere interface gekregen, maar de snelheid is nog steeds minder dan bij WebDrive.

Gratis demo beschikbaar: Ja, je kunt de software voor een korte tijd uitproberen.
Geschikt voor gebruik met: Windows & Apple Mac
Prijs per licentie Windows vanaf: $39,95 (bekijk hier prijzen)
Prijs per licentie Mac vanaf: $39,95 (bekijk hier prijzen)

WebDrive
WebDrive werkt snel en is makkelijk in te stellen. Ook deze software heeft onlangs een update gekregen waardoor deze gebruiksvriendelijker is om mee te werken. Zet eenvoudig een verbinding op met FTP of SFTP. Bestanden opslaan en openen gaat snel en werkt erg goed. Net als bij ExpanDrive wordt er na de connectie een drive aangemaakt op je PC, laptop of Mac. WebDrive is wel duurder dan ExpanDrive, tenminste als je Windows gebruikt. Gek genoeg betaalt een Mac gebruiker namelijk een stuk minder dan een Windows gebruiker.

Gratis demo beschikbaar: Ja, je kunt de software voor een korte tijd uitproberen.
Geschikt voor gebruik met: Windows & Apple Mac
Prijs per licentie Windows vanaf: $69,95 (bekijk hier alle prijzen)
Prijs per licentie Mac vanaf: $39,95 (bekijk hier alle prijzen)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*